Villa Laxvarpet

Eidisvägen 272, 07390 Stor-Pellinge

 

Villa Laxvarpet på ön Stor-Pellinge söder om Borgå, står färdig våren 2021

Villa Laxvarpet är en stockvilla vid havsstrand som hyrs ut veckovis året runt. Villan har el och rinnande vatten, och är planerade för en större familj eller grupp. Huset har tre sovrum för två personer var samt ett loft med sovplatser för fyra personer, ett stort vardagsrum och ett öppet kök, wc, vedeldad bastu med utsikt över havet samt en takförsedd terrass.

Bilvägen går ända fram till villan och körtiden från Borgå är ca 40 minuter. Villa Laxvarpet är en hyresstuga med alla bekvämligheter belägen på en storslagen och unik plats. Välkommen till Pellinge!

 

Vi tar emot bokningar redan nu!

Uthyres söndag-söndag
1350 €/vecka. För slutstädningen tillkommer 100 €.

Bokningar och förfrågningar
Anne-Maj Johansson, johanssonannemaj@gmail.com, tel. +358 400 670 785

Öppna utrymmen – fantastisk havsutsikt

Vardagsrummets stora fönster med utsikt mot det öppna havet gör den omgivande naturen till en del av villans inredning och atmosfär. Ett av sovrummen ligger en aning avskilt från de andra sovrummen och har egen ingång från terrassen. Tack vare sovrumments stora fönstret kan man från sängen följa med naturen och fåglarnas skådespel ute på kobben.

Alldeles intill villan ligger den djupa förtrollande vackra skogen och mot havet finns släta strandklippor. Den långgrunda viken är utmärkt för barnen att vada i. Utsikten mot Finska viken är fantastisk och med kikare kan man urskilja Tove Janssons stuga på ön Klovharun. Villa Laxvarpet har ingen brygga men roddbåten som hör till utrustningen om sommaren, kan lätt dras upp på stranden. Det finns goda förutsättningar till fiske men det behövs fisketillstånd!

Villa Laxvarpet är en ypperlig semesterstuga för familjen men även ett fridfullt näste för den som söker naturupplevelser.

Gäststugan Lilla Laxvarpet

Lilla Laxvarpet ligger på samma tomt som villan och används som gäststuga. Den lilla stugan består av ett rum med dubbelsäng och sovloft för barn. Sovplatser för fyra personer totalt. På terrassen finns ett takförsett litet utekök. Lilla Laxvarpet kan endast hyras tillsammans med Villa Laxvarpet. Be om mer information!

Bokningar och förfrågningar

Anne-Maj Johansson
johanssonannemaj@gmail.com
Tel. +358 400 670 785