Tarinani

Olen Anne-Maj Johansson, syntyperäinen pellinkiläinen. Olen hoitanut Nybondas kotitilaani Suur-Pellingin Söderbyn kylässä sukupolvenvaihdoksen kautta vuodesta 1988.

Nybondaksen saaristolaistilalla on aikojen saatossa harjoitettu muun muassa maa- ja metsätaloutta, sekä puuveneiden rakentamista. Tänä päivänä viljely on siirtynyt kasvihuoneisiin. Uusi lossiyhteys vuonna 1983 teki asumisen ja toimimisen Pellingissä meille mahdolliseksi.

Vanhempani, kuten saaristolaiset yleensä, olivat monitoimisia. Näin myös mökkivuokraus tuli osaksi toimintaa. Olen jatkanut ja osittain laajentanutkin toimintaa ja tänä päivänä olen viiden saaristomökin vuokraemäntä. Vuokraamamme mökit eivät koskaan ole olleet tyhjillään pidempiä aikoja, vaan niissä ovat asuneet tyytyväiset vuokraajat niin lyhyempinä kuin pidempinäkin ajanjaksoina. Kaikilla mökeillä on oma tarinansa ja voit lukea niiden historiasta mökkisivuilla pellingecottages.fi.

Nybondas maistuu kesälle

Olen koulutukseltani puutarhuri sekä puutarhateknikko ja vuodesta 1988 myös puutarhayrittäjä kun perustin kotitilalleni Nybondas Puutarhan. Tilan kasvihuoneissa viljelen pääasiassa kesäkukkia, mutta myös mausteyrttien ja vihannesten taimia sekä makeita tomaatteja, vadelmia sekä mansikoita. Kasvihuonepinta-ala on tällä hetkellä 725 m2. Vuonna 2011 Borgå sockens lantmannagille valitsi Anne-Majn vuoden Porvoolaisviljelijäksi.

Tuotteitani myyn Pellingin Kesätorilla. Voin taata, että maistuvat kesälle!

Toiminta on kausiluontoista, huhtikuusta syyskuuhun.

Anne-Maj Johansson

TYKKÄSITKÖ - JAA SISÄLTÖ